Co sądzicie o takim pomyśle by zmienić mapkę, Hmm..?
pytałem się dziś ludzi na serwie i powiedzieli ze to jest dobry pomysł więc pomyślałem ze może go zamieszczę na forum. Ze zmianą mapki wiązało by się jakieś fajne RP z udziałem wszystkich ludzi na serwie, mianowicie chodzi o otwarcie portalu który jest w świątyni i przeniesienie się do innej krainy. Myślę ze może wyjść fajne RP. co do mapek:
-Khorinis (1pkt.)
-Górnicza Dolina z Gothic I (7pkt.)
-Górnicza Dolina z Gothic II (1pkt.)
Piszcze czy pomysł wam się podoba i piszcie na jaką mapkę
(to nie jest oficjalna informacja o zmianie mapki tylko pomysł, co się stanie to zależy od Gorna )
Editoval Ares (2012-08-07 19:38:07)
Użytkownik
GD z Gothic 1 albo Khorinis.
GD z Gothic 1-Ludzie zamieszkający Jankendar przeszli przez portal bo chcieli wrócić do Khorinis ale portal nie zadziałał poprawnie i cofnął ich w czasie aż do czasów Bariery (Gomez back ).
Khorinis-Portal zadziałał poprawnie.
Mi się wydaje ze jak przejdziemy przez portal to wyjebie gdzieś tam nas do Khorinis albo gorniczej i stracimy pamięc, więc zaczniemy od początku,(no wiadomo ze tak ktoś bd miał jakieś wysokie klasy po ktoś musi być przywódcą jakiejś frakcji, a ci co długo grali na serwie mogli by dostać też juz jakąś posadę jeśli nie chcę zaczynać od początku)taki reset. Myślę ze to się tak ożywi i nie znudzi szybko bo znów trzeba będzie się starac by do kogoś dołączyć i awansować
Użytkownik
GD2! ale Gd1 tez moze byc...
Użytkownik
według mnie GD z gothic 2 jest lipna co byśmy tam robili? jak dacie pomysły na GD 2 to może popre