Oznámení

#1 2012-08-09 18:23:44

HoshPunk

Moderator

Pøíspìvky: 20
Reputace :   

Pomys³y na rozwój serwa

zrobi³em nowy w±tek i mam pro¶bê aby umieszczaæ tutaj pomys³y na dopracowanie serwa. J± zacznê: w obozie na bagnach gdy chcesz siê zalogowaæ na baala albo guru to wywala cb na zbugowana czê¶æ morza, w onb powinni byc ochroniarze ja¶nie o¶wieconego oraz jego prawej rêki po 1, nowicjusze powinni mieæ skrety w swojim eq a baalowie oraz inni od magii musz± mieæ runy sen oraz piê¶æ wichru bo to zaklêcia sniacego, w onozie powinien nyc nowicjusz w stylu Fortuno który bd rozdzielal ziele oczywi¶cie on ma mo¿liwo¶æ awansu a na jego miejsce wchodzi nastêpny. na razie to tyle

#2 2012-08-09 18:28:18

Ares

Nowy u¿ytkownik

Pøíspìvky: 1
Reputace :   

Re: Pomys³y na rozwój serwa

Hosh, dzi¶ dopiero zmienili¶my mapê i dodali¶my klasy.(wcze¶niej by³ Jarkendar) Tak wiemy ze jest zbugowany spawn dla Guru i Ballów, to moja wina bo ja spierdoli³em to (robili¶my to w nocy) nied³ugo to poprawimy. Co do Skrêtów te¿ to wiemy tak jak juz napisa³em dopiero dzi¶ odpalili¶my now± mapkê i klasy wiêc mog± byæ ró¿ne b³êdy, ale wydaje mi siê ze du¿o ich nie ma. Ziele zostanie dodane, i to w du¿ych ilo¶ciach bo bêdziecie Prowadziæ Handel z innymi obozami. Co do ochroniarza O¶wieconego, jest nim dowódca stra¿y ¶wi±tynnej.

Jestem z Nowego Obozu i mo¿ecie mnie poca³owaæ w Dupê.

#3 2012-08-09 18:30:16

HoshPunk

Moderator

Reputace :   

oo mam kolejny pomys³ powinno siê jeszcze zrobic klasê zbieracz ziela co¶ ala kopacz i zbieracz ry¿u graloby siê nim 1 dzieñ

#4 2012-08-09 19:33:31

Ares

Nowy u¿ytkownik

Reputace :   

no pomy¶li siê nad tym

#5 2012-08-10 20:18:34

HoshPunk

Moderator

Reputace :   

Chcia³bym prosiæ o to aby onb mia³ klasê o nazwie przewodnik nowicjuszy (co¶ w rodzaju kapitana cieni) bez tego pierdolnê bo jestem zalewany rp oraz pytaniami i naukami ¶ni±cego, klasa ta nie dawa³aby awansów tylko by mnie informowa³a o postêpach nowicjuszy bardzo by mi to pmog³o .

#6 2012-08-10 20:22:01

Ares

Nowy u¿ytkownik

Reputace :   

ale ty masz jako jedyny zastêpce

Zápatí

RSS