W tym w±tku przedstawiê wam zawody jakie mo¿ecie wykonywaæ w onb, a wiêc przedstawiam wam propozycje a wy poni¿ej zaklepujcie:
1.G³osiciel (g³osi nauki ¶ni±cego oraz szuka nowych cz³onków do onb tylko ja i hersklim mówiê kiedy maj± szukaæ) max. 3 (tylko dla studentów).
2.My¶liwy (poluje na po¿ywienie dla obozu, przewa¿nie na bagnach) max.3 (tylko dla nowicjuszy).
3.Przywódca my¶liwych (dowodzi my¶liwymi) max.1 (tylko dla stra¿ników ¶wi±tynnych).
4.Stra¿nik bramy (pilnuje bramy do ¶wi±tyni oraz g³ównego wej¶cia do obozu) max.4 (tylko dla stra¿ników ¶wi±tynnych).
5.Przewodnik nowicjuszy (zleca zadania rp i informuje mnie kto ma awansowaæ) max.1 (tylko dla Guru).
6.Handlarz zielem (osoba rozdzielaj±ca racjê ziela pomiêdzy nowicjuszy co¶ ala Fortuno) max.1 (tylko dla nowicjuszy).
7.Po³aniec (transportuje ziele oraz przekazuje informacje) max.2 (tylko dla nowicjuszy).
8.Szpieg (szpieguje inne obozy w celu zdobycia informacji) max.2 (tylko dla nowicjuszy).
9.Dyplomata (udaje siê do innych obozów w celu zawarcia sojuszu, wypowiedzenia wojny itp. wykonuje polecenia jakie ja mu zlecam albo inaczej degrad) max.1 (tylko dla Guru).
10.Alchemik (przy¿±dza ró¿ne wywary runy itp.) max.1 (tylko dla Baala).
11.Uzdrowiciel (leczy rannych cz³onków obozu i fizycznie i duchowo) max.1 (tylko dla Guru).
12.Nauczyciel (naucza nowicjuszy o magii i potêdze ¶ni±cego) max.1 (tylko dla Guru).
13.Wojownik areny (walczy na arenach w imiê ¶ni±cego) max.1 (tylko dla stra¿ników ¶wi±tynnych).
14.Zabójca (eliminuje wszystkich spiskowców heretyków oraz przeciwników onb) max.1 (tylko dla stra¿ników ¶wi±tynnych).
15.Kowal (kuje broñ dla stra¿ników ¶wi±tynnych) max.1 (tylko dla stra¿ników ¶wi±tynnych).
Jak wymy¶lê wiêcej zawodów to dopiszê.
P.S. Posiadacze zawodu bêd± dostawali wiêcej rp oraz bêd± mieli przywleje typu szybszy awans o 1 dzieñ itp.
ABY OTRZYMAÆ ZAWÓD TRZEBA NAPISAÆ POST PONI¯EJ NASTÊPNIE ZA£O¯E OSOBNY W¡TEK GDZIE WYMIENIE NICK'I GRACZY ORAZ ICH ZAWODY.