1.Dołączasz do obozu po wypełnieniu rp jako nowicjusz.
2.Po 3 dniach grania (Strażnik świątynny 7 dni) wybierasz ścieżkę którą chcesz kroczyć albo magii albo miecza następnie podchodzisz do próby gdzie zlecam specjalne rp (ja oraz herskilim jak go nie ma to ja i na odwrót) awans na studenta albo strażnika świątynnego (aby dostać awans potrzebujesz poparcia 4 członków obozu oprócz tego podczas próby dla strażnika świątynnego musisz wypełnić najpierw test umysłu oraz test miecza gdzie musi pokonać na klasie strażnika świątynnego drugiego strażnika (jak zawiedziesz przystępujesz do testu następnego dnia).
3. Po 5 dniach grania dostajesz kolejny special rp (zanim go dostaniesz potrzebujesz poparcia 4 członków) gdzie znowu wymyśla ja i hersklim, awansujesz na Guru (Guru może być max. 5 i najgorszy z nich bd zmieniany co jakiś czas).
4.Na tym się kończy kariera awansów.
P.S Jeżeli chcecie przejąć po kimś stanowisko musicie najpierw:
1.Zyskać poparcie 5 członków obozu a następnie pójść do obecnego posiadacza stanowiska i rzucacie mu wyzwanie (Może to tylko zrobić strażnik świątynny oraz student).
2.Gdy to zrobicie robicie rlg na klasę rzuconemu wyzwanie (aby odbył się pojedynek muszę być o tym poinformowany oraz muszę być świadkiem tego wydażenia).
3.Rozpoczyna się pojedynek w którym są 3 rundy zwycięzcą pojedynku pozostaje oczywiście osoba z pezeważającą liczbą wygranych (jeżeli ktoś przeszkodzi w pojedynku albo jeden z uczestników pojedynku zaatakuje przeciwnika zanim powiem start to automatycznie otrzymuje degrada).
4.Zwycięzca pojedynku zatrzymuje stanowisko a przegrany robi rlg na niższą klasę (jeżeli zwycięzca będzie zbyt tępy np. co to jest ooc itp. to pojedynek jest nie ważny osoba równierz przejmuje obowiązki swojego poprzednika).
5.Jeżeli zwycięzca nie będzie się logował więcej niż 2 dni albo dostanie bana to funkcje przejmuje po nim jego poprzednik.
6.Nie można rzucić wyzwania mnie oraz mojej prawej ręce hersklima jedynymi którym można rzucić wyzwanie jest przywódca straży świątynnej oraz Guru.
7.Podczas pojedynku nie można brać środków dopingujących (potów).
MIŁEJ ZABAWY